Assalamualaikum buat sume blogger. Bahawasanya harini aku ingin menyatakan kegembiraan aku sebab Allah telah beri aku peluang untuk menyambut hari jadi aku tahun ni. Seronok juga bila sambut birthday time raya ni. Bagi yang kata tak seronok tu mungkin cara korang sambut tu berbeza dengan cara aku sambut.
Anyway thank youu buat semua orang yang sudi wish birthday aku ni. Korang buat aku tersenyum harini tahu tak. Dah macam orang gila pulak aku harini dah asyik senyum jea. And for Pak Tam, thanks a lot sebab sudi bagi hadiah harijadi. Bukan sume orang sudi bagi hadiah macam Pak Tam bagi. Even mak pun tak bagi.
Drop the subject, I think it is enough for me to break right? Raya dah sambut, birthday pun dah sambut. Maybe I should start study right? Sometimes terasa yang study ni mcm heavy duty pulak. Tape lupekan keluhan aku tadi. Anyway Happy Birthday Batman Returns. I'm glad to have youu to share my birthdate.